Koľko hmoty potrebujem na tortu?
Približná spotreba poťahovej hmoty na rôzne typy tôrt. Hrúbka vyvaľkanej hmoty by mala byť cca 4-5 mm. Uvedené množstvo zahŕňa aj hmotu navyše okolo torty (nedá sa vyvaľkať len presne na tortu)
Okrúhla forma - výška 10 cm - 15 cm priemer - 500g hmoty
Okrúhla forma - výška 10 cm - 20 cm priemer - 700g hmoty
Okrúhla forma - výška 10 cm - 25 cm priemer - 1000g hmoty
Okrúhla forma - výška 10 cm - 30 cm priemer - 1400g hmoty
Okrúhla forma - výška 7,5 cm - 15 cm priemer - 400g hmoty
Okrúhla forma - výška 7,5 cm - 20 cm priemer - 600g hmoty
Okrúhla forma - výška 7,5 cm - 25 cm priemer - 700g hmoty
Okrúhla forma - výška 7,5 cm - 30 cm priemer - 1000g hmoty
Forma srdce - výška 10 cm - 15 cm priemer - 500g hmoty
Forma srdce - výška 10 cm - 20 cm priemer - 700g hmoty
Forma srdce - výška 10 cm - 25 cm priemer - 1000g hmoty
Forma srdce - výška 10 cm - 30 cm priemer - 1400g hmoty
Forma srdce - výška 7,5cm - 15 cm priemer - 400g hmoty
Forma srdce - výška 7,5cm - 20 cm priemer - 600g hmoty
Forma srdce - výška 7,5cm - 25 cm priemer - 700g hmoty
Forma srdce - výška 7,5cm - 30 cm priemer - 1000g hmoty
Štvoruholník - výška 10cm - 15cm priemer - 700g hmoty
Štvoruholník - výška 10cm - 20cm priemer - 1000g hmoty
Štvoruholník - výška 10cm - 25cm priemer - 1400g hmoty
Štvoruholník - výška 10cm - 30cm priemer - 2000g hmoty
Štvoruholník - výška 7,5 cm - 15cm priemer - 600g hmoty
Štvoruholník - výška 7,5 cm - 20cm priemer - 900g hmoty
Štvoruholník - výška 7,5 cm - 25cm priemer - 1300g hmoty
Štvoruholník - výška 7,5 cm - 30cm priemer - 1800g hmoty
Komentáre
Prehľad komentárov
Irena - Jaký krém na omazani stekajiciho dortu.Bilkovou taky každý nemá rád.Muze bít maskarpone krém?
Irena - Jaký krém na smazání stekaci dort? Jílková každý nemá rád.Muze byt maskarpone?Dekuji